ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2012-13/ PHOTOGRAPHIC WORKSHOPS 

Ο Σύλλογος Φωτογραφίας & Καλλιτεχνικής Έκφρασης Θήβας, «Ελείτροχος» ανακοινώνει τη συνέχιση των Σεμιναρίων Φωτογραφίας και για την περίοδο Ιανουάριος – Ιούνιος 2013, στα οποία παρουσιάζονται οι Βασικές Αρχές της Σύνθεσης & της Αισθητικής της Φωτογραφίας, όπως αυτές διαμορφώνονται από το έργο σημαντικών φωτογράφων, και εισηγητής των οποίων είναι ο επαγγελματίας φωτογράφος και δάσκαλος Φωτογραφίας κος Τσεβάς Δημήτριος.

Τα σεμινάρια απευθύνονται τόσο στα μέλη του συλλόγου, όσο και σε εραστές της φωτογραφίας που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, και θα πραγματοποιούνται μια φορά το μήνα, ημέρα Σάββατο και θα έχουν διάρκεια τεσσάρων (4) ωρών (10.30 – 2.30 μμ).

Επόμενη συνάντηση: Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 6978120863 και eleitroxos@yahoo.gr.

Βιογραφικό
Ο Δημήτρης Τσεβάς γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα. Σπούδασε φωτογραφία στην Ακαδημία Δημιουργικής Φωτογραφίας Leica και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας φωτογράφος συνεργαζόμενος με διάφορα περιοδικά και εκδόσεις. Είναι γενικός γραμματέας του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης και Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων Φωτογράφων «ΦΟΙΒΟΣ» και μέλος της Ένωσης Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας.
Διδάσκει φωτογραφία στη Leica Academy και στο Πολιτιστικό Κέντρο του ΟΤΕ. Έχει δώσει σειρά διαλέξεων για τη φωτογραφία στη Fnac Αθήνας. Φωτογραφίες του έχουν παρουσιαστεί σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα, τη Γερμανία και την Κούβα.

PHOTOGRAPHIC WORKSHOPS 

«Eleitrochos» along with the Photography Courses 2012-2013, organizes Photographic Workshops for the period October 2012 – June 2013, Rapporteur of which is the Photography teacher Mr. Tsevas Dimitrios.

The Seminars provide a course which will outline the basic principles of Aesthetics in Photography, as it’s reflected by the work of important photographers.

The seminars will be held once a month on Saturday and will run for four (4) hours (10.30 – 2.30 pm)

Advertisements